Laatste nieuws

Meer nieuws

14 juni 2017: Mix & Match Markt voor werkgevers en werkzoekenden

De gemeente Amsterdam wil elke Amsterdammer laten meedoen in de samenleving. Ook landelijk wordt het in dienst nemen van mensen met een beperking gestimuleerd. Werkgevers willen mensen met een kwetsbaarheid in dienst nemen, maar zijn vaak niet op de hoogte van de mogelijkheden. Ditzelfde geldt voor veel Amsterdammers met een psychische kwetsbaarheid, en hun familie, vrienden, kennissen.

Het project Werk is Dichterbij dan je Denkt brengt mensen met een psychische kwetsbaarheid én hun familie, vrienden, kennissen, én werkgevers in contact met elkaar over participatiemogelijkheden, stages en betaalde banen.

Na een aantal kleinere bijeenkomsten wordt nu op 14 juni 2017 een grote Mix & Match Markt gehouden. Vertegenwoordigers van de gemeente, UWV en organisaties die kunnen begeleiden naar werk of participatie zijn ook aanwezig.

Wat kunt u verwachten?
– een informatiemarkt waar werkgevers en participatieprojecten zich presenteren
– de mogelijkheid voor (werk- of stage-) zoekenden om zichzelf onder de aandacht te brengen
– een Participatierad van Fortuin
– een CV-dokter
– workshops
– droomplek formuleren
– een Stevige Stellingen sessie
– Participatie Painting
En nog veel meer…

Komt u ook? Iedereen is welkom!

U kunt zich opgeven of meer informatie vragen via: ips@arkin.nl , 020 – 590 19 69
of via Facebook: Werk is Dichterbij dan je Denkt.

Wat? Mix & Match Markt – Werk is Dichterbij dan je denkt
Wanneer?
14 juni 2017 13:00 – 17:00
Waar?
Mirror Center, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam

Het project ‘Werk is Dichterbij dan je Denkt’ maakt deel uit van het programma ‘Meedoen Werkt’ van de Gemeente Amsterdam en wordt vormgegeven door Roads (onderdeel van Arkin) in samenwerking met de Cliëntenraad en de Naastbetrokkenenraad van Arkin.

Doel van het project is om via de netwerken van familie/buurtgenoten/ kennissen/ vrienden nieuwe werkgevers en organisaties te vinden en te enthousiasmeren zodat mensen met een psychische kwetsbaarheid de kans krijgen om met hun vaardigheden en competenties aan de slag te gaan.

Button-Zorgkaartnederland

Sitemap

Mentrum

Centrale aanmelding Arkin
E aanmelden@arkin.nl
T 020 590 55 55