Werken & Leren

Ambitieus en in beweging

Wilt u werken in een dynamische en innovatieve instelling voor inwoners van Amsterdam met een ernstige psychiatrische aandoening, dan is Mentrum iets voor u. We zijn een ambitieuze organisatie in beweging. Toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen, vinden hiervoor de ruimte bij Mentrum. Mentrum is een professionele organisatie met een prettige, informele sfeer. Wij bieden:

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Mentrum hanteert de CAO GGZ en kent een 36-urige werkweek. Medewerkers kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Mentrum werkt continu aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen met behulp van o.a. HKZ en EFQM-model. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een Management Development-Programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Mentrum onderdeel is.

Wil je komen solliciteren? Kijk hier of er een vacature in jouw specialisme openstaat.