Professionals

Ouderenkliniek

De Mentrum Ouderenkliniek biedt plaats aan ouderen die vanwege de ernst van hun problematiek tijdelijk een opname nodig hebben. Deze opname is bedoeld voor klinische observatie, diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. De behandeling is gericht op het weer opbouwen van een zo zelfstandig mogelijk leven.

Behandeling

De behandeling bestaat vaak uit een combinatie van medicijnen, gesprekken en verschillende behandelgroepen. Ook het dagprogramma is een belangrijk onderdeel.

De open afdeling is voor cliënten die intensieve begeleiding nodig hebben. Opname op de gesloten afdeling vindt plaats wanneer de psychiatrische problematiek vraagt om meer veiligheid en structuur.

Het doel is het verminderen van de psychische en lichamelijke klachten zodat de cliënt weer zo zelfstandig mogelijk kan functioneren. In sommige situaties is terugkeer naar de oude woonomgeving niet mogelijk. Samen met de cliënt en zijn familie zoeken wij dan naar een andere woonvoorziening, bijvoorbeeld een verzorgings- of verpleeghuis.

Bekijk de contactgegevens:

Mentrum Ouderenkliniek

Button-Zorgkaartnederland

Sitemap

Mentrum

Centrale aanmelding Arkin
E aanmelden@arkin.nl
T 020 590 55 55