Professionals

Ouderenzorg

Het proces van ouder worden verloopt bij iedereen anders. Klachten die kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld vergeetachtigheid, slapeloosheid, verwardheid, angst, somberheid, eenzaamheid, verdriet of lichamelijke problemen. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen een oorzaak zijn. Denk aan het overlijden van een dierbare, met pensioen gaan of verhuizen naar een verzorgingshuis. De klachten kunnen uitmonden in diverse psychische problemen.

Ouderen met psychische problemen kunnen extra kwetsbaar zijn. Dat vraagt om speciale aandacht en een specialistische behandeling. Beiden heeft Mentrum Ouderen al jarenlang in huis.

Mentrum biedt specialistische behandeling aan ouderen met nadrukkelijke aandacht voor de geestelijke, sociale en lichamelijke problemen die bij ouderen vaker een rol spelen. We letten ook extra op zelfredzaamheid en betrekken de sociale omgeving bij de behandeling.

Behandelmogelijkheden

De behandeling zal zoveel mogelijk in de eigen omgeving plaatsvinden met onze multidisciplinaire teams in Amsterdam Centrum/west, Noord en Oost/ZuidOost. We werken samen met diverse thuiszorgorganisaties en ook maatschappelijk werk.

Daarnaast heeft Mentrum voor ouderen een speciaal behandelcentrum, waarin plek is voor:

Opname
Als ambulante behandeling niet afdoende is, kunnen wij ook een tijdelijke en kortdurende klinische opname bieden.

Contactgegevens Ouderen Ambulant

Mentrum Ouderen ambulant

 

 

Button-Zorgkaartnederland

Sitemap

Mentrum

Centrale aanmelding Arkin
E aanmelden@arkin.nl
T 020 590 55 55