Laatste nieuws

Meer nieuws

Mentrum organiseert op vrijdag 20 april 2018 een Netwerk Event.

Wil je beleven wat werken in de GGZ inhoudt? Heb jij lef en hou je van een uitdaging?

Op dit Netwerk Event kun je ervaren hoe het is om bij Mentrum te werken. Mentrum is één van de merken van Arkin en biedt volwassenen met een ernstige psychiatrische aandoening en/ of verslaving de juiste zorg en behandeling. 

Je krijgt de kans om een kijkje achter de schermen te nemen op onze locatie aan de Vlaardingenlaan 5 in Amsterdam. Er worden presentaties gegeven over wat werken bij Mentrum en de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam (SPA) inhoudt, en je kunt in gesprek gaan met onze medewerkers en recruiters.  

Herken jij je in waarden als verbinding, vertrouwen, verantwoordelijkheid en heb jij lef? Kom naar ons Netwerk Event en ontdek of wij bij jouw talent passen! 

Het programma van het event begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Natuurlijk is er gelegenheid om samen met onze collega’s een hapje en drankje te nuttigen! We hopen je op vrijdag 20 april te mogen begroeten! 

Heb je nog vragen? Stuur je vraag naar jane.wassenaar@arkin.nl. 

Tip: neem je CV mee! 

 

Schrijf je in voor het Netwerk Event van Mentrum

De locatie van Mentrum aan de Vlaardingenlaan organiseert op vrijdag 20 april 2018 een netwerkevent. Je kunt je hieronder aanmelden.
Button-Zorgkaartnederland

Sitemap

Mentrum

Centrale aanmelding Arkin
E aanmelden@arkin.nl
T 020 590 55 55