Locaties & Contact

Ouderenkliniek

Contactgegevens ouderenkliniek

Laan van de Helende Meesters 2Contactgegevens ouderenkliniek
1186 AM Amstelveen
T 020 590 52 00

Route

Parkeren

Het kan voorkomen dat u niet voor de deur een parkeerplek kunt vinden, daarom geven wij u een aantal andere mogelijkheden:

  1. Op de parkeerplekken voor het Sinai Centrum. Parkeren buiten de aangegeven parkeervakken is niet toegestaan. Op ons terrein is een wegsleepregeling van kracht.
  2. Op de carpoolstrook tegenover de zijkant van het Sinai Centrum (Let op: maximaal 1.90m hoogte).
  3. Op het terrein van het Ziekenhuis Amstelland naast het Sinai Centrum. De toegang is via de slagboom die naast de ingang naar het Sinai Centrum ligt. Let op: dit is betaald parkeren.
  4. In de wijk tegenover Sinai Centrum. Hiervoor rijdt u de Burgemeester Boersweg af, gaat u rechts met de bocht mee over de Laan van de Helende Meesters langs het Sinai Centrum en gaat u bij de verkeerslichten linksaf. Daarna de eerste weg links naar In de Wolken. Komt u vanaf de Groenelaan, dan is In de Wolken een zijweggetje en neemt u niet de afslag bij de stoplichten naar de Laan van de Helende Meesters. Vanaf In de Wolken gaat u op de t-splitsing links en meteen rechts. Daar treft u de straten Hermon, Karmel en Nebo waar u kunt parkeren. Daar vandaan kunt u te voet naar de Laan van de Helende Meesters.

Bezoektijden

Maandag t/m vrijdag van 16:00-20:30 uur.
Weekend + feestdagen van 10:30-20:30 uur.

Button-Zorgkaartnederland

Sitemap

Mentrum

Centrale aanmelding Arkin
E aanmelden@arkin.nl
T 020 590 55 55